KITOV JEDAN

Smart Visual Inspection

 

A késztermékek vagy félkész termékek vizsgálata kis és közepes gyártás során a mai napig humán szemrevételezéssel történik. Az emberi erőforrások csökkenése, és mindemellett a megbízható magas szintű minőség biztosítás eléréséhez elengedhetetlenek az automatizált megoldások. Nagy szériában gyártott termékek esetén a termék árába könnyen beépíthető egy egyedi vizsgáló berendezés, viszont kisebb széria automatizált vizsgálatánál ez a minőségjavító intézkedés nem minden esetben térült meg. Eddig!

 

THE Kitov Systems KITOV ONE termékével egy olyan robotkarra szerelt automatikus termékvizsgálati megoldást ad, amelyet bárki robotikai, optikai ismeretek nélkül is üzemeltetni illetve programozni képes.

 

A KITOV ONE erejét a Robotika, 3D Vision, Data Analízis, és nem utolsó sorban az alkalmazott AI adja. A vizsgáló program létrehozását Varázsló segíti, a vizsgált részek elemzését beépített algoritmusok vizsgálják, a hibák kiértékelését és azok finomhangolását pedig a mesterséges intelligencia vagy más szóval Deep Learning végzi.

 

Jellemzően keresett hibák: meglét, csavarok, felület, felirat, karakter, portok, stb.

 

 


Kiemelkedő detektálási képesség

Gyors, könnyen kezelhető programozói felület

Öntanuló rendszer

Mesterséges Intelligencia

Termékleképezés bármely szögből

Vizsgálható termékméret d = 80cm, h = 40 cm

Max súly: 40 kg

Ciklusidő High Mix / Low-Medium volume-ra tervezve

Offline programozó, elemző és analízis állomások

Cellás kivitelezés

  • Programozási felület

  • Nemsemmi :)

  • Felületi sérülés

  • Csatlakoztatási hiba

  • Kitov one


Videos

KITOV JEDAN

Demo clip Kitov ONE

Motor vizsgálata

Autóipari példa