KITOV ONE

Smart Visual Inspection

 

A késztermékek vagy félkész termékek vizsgálata kis és közepes gyártás során a mai napig humán szemrevételezéssel történik. Az emberi erőforrások csökkenése, és mindemellett a megbízható magas szintű minőség biztosítás eléréséhez elengedhetetlenek az automatizált megoldások. Nagy szériában gyártott termékek esetén a termék árába könnyen beépíthető egy egyedi vizsgáló berendezés, viszont kisebb széria automatizált vizsgálatánál ez a minőségjavító intézkedés nem minden esetben térült meg. Eddig!

 

A Kitov Systems KITOV ONE termékével egy olyan robotkarra szerelt automatikus termékvizsgálati megoldást ad, amelyet bárki robotikai, optikai ismeretek nélkül is üzemeltetni illetve programozni képes.

 

A KITOV ONE erejét a Robotika, 3D Vision, Data Analízis, és nem utolsó sorban az alkalmazott AI adja. A vizsgáló program létrehozását Varázsló segíti, a vizsgált részek elemzését beépített algoritmusok vizsgálják, a hibák kiértékelését és azok finomhangolását pedig a mesterséges intelligencia vagy más szóval Deep Learning végzi.

 

Jellemzően keresett hibák: meglét, csavarok, felület, felirat, karakter, portok, stb.

 

 


Kiemelkedő detektálási képesség

Gyors, könnyen kezelhető programozói felület

Öntanuló rendszer

Mesterséges Intelligencia

Termékleképezés bármely szögből

Vizsgálható termékméret d = 80cm, h = 40 cm

Max súly: 40 kg

Ciklusidő High Mix / Low-Medium volume-ra tervezve

Offline programozó, elemző és analízis állomások

Cellás kivitelezés

  • Programozási felület

  • Nemsemmi :)

  • Felületi sérülés

  • Csatlakoztatási hiba

  • Kitov one


Videok

KITOV ONE

Demo clip Kitov ONE

Motor vizsgálata

Autóipari példa