Rólunk

Az ELAS Kft. több, mint 20 éves tapasztalattal, már 1999 óta kínál teljeskörű értékesítési, szerviz- és pótalkatrész szolgáltatást az általunk forgalmazott gyártó berendezésekhez az elektronikai és egyéb iparágak számára. Filozófiánk már a kezdetektől az, hogy high-tech berendezéseink mellé vevőinknek tudást és támogatást is biztosítsunk. Büszkék vagyunk arra, hogy immáron több, mint 600 berendezésünk üzemel országszerte.

Az ELAS csapata már több, mint 30 fős szakembergárdával nyújt támogatást meglévő berendezéseinkhez és szívesen fogad minden szakmai kihívást újonnan induló projektek esetén.

 

Főbb témaköreink:

 

 

 

  • Teszt és ellenőrzés: optikai vizsgálat (SPI , AOI), áramköri tesztelés (Flying probe)

 

 

 

  • Nedvesség érzékeny anyagok tárolása, kezelése

 

  • Kikeményítő és hőkezelő kemencék

 

Az ELAS-nál fontosnak tartjuk, hogy a hazai és nemzetközi szakmai közösségek életében is aktívan részt vegyünk. Ezért vagyunk tagjai a Magyar Elektronikai Társaságnak (MELT) és Magyar Járműalkatrészgyártó Szövetségnek (MAJOSZ) egyaránt.

Mindezeken felül az ELAS nem csupán tagja, de oktatási központja is a nemzetközi IPC szövetségnek. Évente több száz, az elektronikai iparban elhelyezkedő szakember szerez képesítést az ELAS tanfolyamain.

IPC training center
majosz
melt