E-Lab bemutatóterem

Kiemelt célunk, hogy lehetőséget biztosítsunk arra, hogy az általunk ajánlott technológiákat élőben, működés közben is bemutathassuk partnereink számára. Budapesti demo laborunkban éppen ezért számos berendezésünk áll rendelkezésre, hogy partnereink valós alkalmazásaikon próbálhassák ki.

 

Az ELAS laborjában lévő demo gépeken magas szintű technológiai bemutatókat és gyártástechnológiai tanfolyamokat tervezünk tartani.

Lehetőséget szeretnénk továbbá biztosítani bizonyos géptípusokra vonatkozóan kezelői, karbantartói és programozói oktatásokra, kezdő és haladó szinten egyaránt – a gyártástól távol, csendes, nyugodt környezetben.

E-LAB berendezések:

SMT demo gyártósor

SMT gyártósorunkat válogatott berendezésekkel töltöttük fel, amelyen a legújabb SMT gyártástechnológiákat tudjuk kézzelfoghatóvá tenni az érdeklődők számára.

 

Mintagyártósorunk NUTEK panelbetöltő állomással kezdődik, ahol a PCB a magazinból kitöltve a gyártósorra kerül. Ezt egy ITW EAE gyártmányú Momentum II HiE Stencil Printer követi a pasztanyomtatási feladatok elvégzésére. A termék egy NUTEK linking konveyoron keresztül eljut egy Dual Beam-es Yamaha YRM20 Premium Moduláris beültetőbe, amely után azt egy következő NUTEK linking konveyoron átküldve Yamaha gyártmányú YRI-V 3D Hybrid AOI rendszerrel vizsgáljuk meg. A vizsgálatot követően a termék eljut a gyártósor végére, ahol a NUTEK panelkitöltő állomás az ültetett és levizsgált terméket magazinba tölti.

ysm10demo

Pillarhouse Jade MKII szelektív forrasztó

Az angol gyártó méltán népszerű szelektív forrasztógépén bármilyen kihívást jelentő szelektív forrasztási feladat megvalósítható az egyszerű programozhatóságának és az akár 1,5 mm széles kialakítású mikrófúvókájának köszönhetően!

Gépről bővebben itt!

A berendezéseken tartjuk a szakmában egyedülálló gyakorlatorientált haladó szelektív forrasztási tréningünket, a Selective Soldering Academy-t.

Tréningről bővebben itt!

jadedemo

GE-Phoenix Micromex röntgenberendezés CT és Planar CT opcióval

Ez a mikrofókuszos röntgenberendezés kiváló vizsgálati lehetőséget biztosít bármely elektronikai ipari szerelvény, alumínium öntvény vagy egyéb alkatrész nagy felbontású 2D-s vagy CT opcióval akár 3D-s vizsgálatához. A gépen vállalunk bérméréseket is, az ELAS röngtenspecialista csapata áll minden hibakeresési és vizsgálati kihívás elé teljes gyártástechnológiai és röntgenvizsgálati szakértelmével és tapasztalatával.

Gépről bővebben itt!

microdemo

VGStudio MAX 3.3 CT szkenn rekonstrukciós, megjelenítő és kiértékelő program

Saját Micromex  gépünkön vagy egyéb röntgen berendezésen készített felvételekből, adatokból történő modellalkotásra biztosítunk lehetőséget a VG STudio software legújabb verziójával. Röntgenspecialista kollégáink segítségével vállunk a modellekből metrológiai vagy műszaki hibadiagnosztikai elemzést is!

Program-ról bővebben itt!

vgdemo

Musashi ImageMaster adagolórobot

Musashi okos adagolórobotunkon bármely adagolási feladatot tudunk modellezni, legyen az lakkozás, ragasztás, tömítés, zsírzás, underfill- vagy akár forraszpaszta adagolás. A gép kamerájának és okos programozói felületének köszönhetően bármely adagolási feladat reprodukálható, melyet összetett szerszámozás nélkül képes elvégezni. Musashi robotjaink projekt munkákra bérbe vehetőek.

Gépről bővebben itt!

ImageMaster

LÁTOGASS EL HOZZÁNK!

Időpont egyeztetésért kattints ide!

Berendezésbérlés!

Demo berendezéseink mindegyike bérbe is vehető, hogy az általunk kínált technológiát vevőink saját telephelyükön is kipróbálhassák. Bérgépeink továbbá kiváló lehetőséget nyújtanak átmeneti gyártási vagy vizsgálati kapacitás hiányok gyors enyhítésére is.

rent