PICK AND PLACE – YAMAHA

YAMAHA – TRUSTED TECHNOLOGY

 

A YAMAHA több, mint 25 éve kínál komplett megoldást az intelligens gépek, SMT beültetők területén. 2011 óta vannak jelen saját márkanév alatt az európai piacon, de gépeik előző partnerükön keresztül korábban is jelentős piaci részesedést vívtak ki számukra. A több, mint 30.000 db installált beültető géppel és havi több, mint 300 gyártott modullal a világ egyik legnagyobb gyártójának számítanak.

 

A YAMAHA a Pick and Place gyártásuk beindítása óta a teljes sor koncepcióban gondolkodik, így az SMT beültetőgépek mellett stencilnyomtató, pasztaadagoló, automatikus optikai ellenőrző (AOI) és automata röntgenes ellenőrző (AXI) gépeik is vannak. Sőt ezen berendezések egy sorba illesztésével és a YAMAHA Y.FACT szoftveres kapcsolattal ezen berendezések intelligens összekötése is lehetséges, megkönnyítve így a programozást és a gyártási hibaok feltárást.

 

A YAMAHA 2014-ben felvásárolta a HITACHI cég beültető üzletágát. A SIGMA sorozat YAMAHA integrációjával az igazán nagy sebességű gyártási szegmensben is professzionális megoldást tud kínálni, így a YAMAHA portfólió a felxibilis moduláris gyártósoroktól a nagy sebességű gyártásig a teljes piaci szegmenst le tudja fedni.

 

Ezzel a Pick and Place megoldással kiegészített portfóliójával az ELAS kft a legkülönbözőbb sebesség és flexibilitás igényű teljes gyártósori megoldást tud kínálni a vevői részére. Mint minden általunk kínált berendezéshez, itt is teljes szolgáltatást kínálunk, értékesítés, üzembe helyezés, betanítás, alkalmazási támogatás és szerviz.

 

A gyártó honlapja ezen a linken érhető el.