Javítás

PDR REWORK

 

A PDR termékeit 2009 óta képvieljük Magyarországon. A forgalmazott termékekhez folyamatos támogatást, pótalkatrész ellátást biztosítunk. A berendezések képviseletén túl, cégünk további forrasztási-, javítási kérdésekkel kapcsolatban is szívesen áll rendelkezésre. Az ELAS E-LAB-ban megtekinthető és kipróbálható a PDR XT5P professzionális javítóállomás.

 

A PDR 1985-ben alakult, és 1987-ben kezdte meg az első javítórendszereinek forgalmazását. A PDR alkalmazta elsőként az SMT javítások során az infravörös technológiát. A cég központja és gyártóbázisa az Egyesült Királyságban található. Világszerte több, mint 4000 PDR berendezés üzemel a legkülönfélébb javítási, alkalmazási területeken (mobiltelefon, autóipar, repülőgép-ipar).

A robosztus és moduláris felépítésű állomások kiválóan alkalmasak az SMD alkatrészek, BGA-k, CSP-k, flip chip-ek javítására, akár a 0201 méretű chipek esetében is. Az egyedülálló Fókuszált, Rövidhullámú Infravörös Technológiának köszönhetően a berendezések képesek nagy szelektivitással, csak a meghibásodott alkatrészt melegíteni, speciális noozle alkalmazása nélkül. A kívánt hőprofil gyorsan, egyszerűen beállítható és a precíz szenzoros visszacsatolás révén pontosan lekövethető. Ez garantálja a jó minőségű, ismételhető javítást.

Berendezés kínálatunk a legegyszerűbb belépő szintű kézi javító állomástól, a high-end kategóriát képviselő Professzionális BGA rework állomásokig terjed. Az állomások az ólommentes technológiával készült (PB-free) termékek javítására is kiválóan alkalmasak.

 

Kiemelt termék:

 

PDR IR-E6 Evolution

 

  • 3000 W-os panelmelegítő
  • Szabadalmaztatott, Fókuszált infrasugaras alkatrész melegítő
  • PCB befogatás X,Y,Teta irányú, mikrométeres mozgatással
  • Precíziós alkatrészmozgató rendszer
  • Prizmás BGA beállító kamerarendszer
  • Nagy pontosságú hőmérsékletérzékelés
  • Maximális panelméret: 460mm × 620mm

 

 

További információért keressen fel bennünket!

 

A gyártó honlapja: http://www.pdr-rework.com/