GŐZFÁZISÚ FORRASZTÁS

CIF

 

Az ELAS Kft. 2008 óta forgalmazza és támogatja a CIF (korábban EXMORE) gőzfázisú forrasztóberendezését. Forrasztástechnikai szakembereink és technikusaink állnak a felhasználók, érdeklődők rendelkezésére, valamint az ELAS E-LAB-ban megtekinthető, kipróbálható a VS-500 típusú demo gépünk.

 

Napjainkban az elektronikai szerelvények komplexitása folyamatosan igényli az egyre precízebb, egyenletesebb melegítést. A nagykapacitású gyártósorokban ezt bonyolult, nagy teljesítményű levegős kemencékkel oldják meg, azonban ezek a berendezések közepes vagy kis sorozatú gyártás esetén nagyon alacsony hatásfokkal üzemeltethetők. A vegyészet fejlődésével elkerülhetővé vált a veszélyes anyagok alkalmazása a gőzfázisú forrasztás-technológiában.

Az EXMORE cég több, mint 15 éve van jelen az elektronikai gyártástechnológia piacon, eleinte főként disztribútori tevékenységet folytattak. Saját és vevőik tapasztalataira alapozva, a piaci igényeket figyelembe véve fejlesztették ki az offline gőzfázisú újraömlesztő berendezést.

 

CIF VS-500-V

 

Közepes sorozatú gyártásnál a gőzfázisú technológia alkalmazása tökéletes választás. A gyártás mellett a BGA újragolyózási, illetve ragaszó kikeményítési feladatok elvégzésére is kiválóan alkalmas eszköz. Az alkatrészek beforrasztását és a tökéletes forraszkötés létrehozását, hősokk veszélye nélkül, minimális ΔT mellet képes elvégezni.

 

Főbb jellemzők:

  • Beépített hűtőgép, nincs szükség hűtővíz vagy levegő csatlakozásra
  • Fejlett vezérlő szoftver
  • Hőprofil mérése, szabályzása, letöltése
  • 100% oxigénmentes forrasztási környezet Nitrogén fogyasztás nélkül!
  • A legbonyolultabb panelen is minimális ΔT
  • Max. termékméret: 500×500×60 mm

 

A gyártó honlapja: http://cif.fr/en