Volumegraphics working from home license

A jelenlegi koronavírus helyzetre való tekintettel a VGStudio szoftvercsomagok fejlesztője, a Volumegraphics minden felhasználója számára ingyenes licenszeket biztosít otthoni munkához. Részletek:

-Verzió: legújabb 3.3-as verzió (meglévő szoftvercsomagnak megfelelő modulokkal)
-Adott partnerünk összes felhasználója letöltheti otthonra
-Érvényesség: 2020. június. 30


Igénylés menete:

-Fenti linkre, vagy ide kattintás
-Megjelenő weboldal jobb oldali ”

Request Your Free Working-from-Home License” részen 1-től 6-ig legördülő listák mezőinek kitöltése. (*-gal jelöltek kitöltése kötelező). „5. license” pont esetén a meglévő license id-ja opcionálisan megadható (segíti a licensz beazonosítását), ez az információ a Vgstudio programot megnyitva a help-about-license information fülön található.
-Kitöltés után „Submit” gombbal beküldhető a kérés
-Ezután a további teendőkről egy e-mailt küld a Volumegraphics a megadott e-mail címre (ezen e-mailben megadott linkre be kell lépni az e-mailben szereplő felhasználó név és jelszó segítségével a felületre, ahonnan letölthető a VGStudio program telepítője)
-Telepítés után a szoftver első indításakor register form kitöltését kell kiválasztani. Adatok megadása után a generált fájlt el kell küldeni e-mailben a sales@volumegraphics.com-ra
-Válasz e-mailben küldik a licensz fájlt, amit be kell másolni a VGStudio telepítési mappájába, mely alapértelmezett esetben: C:\Program Files\Volume Graphics\VGSTUDIO MAX 33
-Ezután a szoftver a megszokott módon indítható

  • Request Your Free Working-from-Home License

  • Help-About-License information

  • Register form kitöltése