Pick and place és teljes SMT sori megoldások – Yamaha

Yamaha

A Yamaha márka által világszerte képviselt magas technológiai színvonalat és megbízhatóságot nyújtja a Yamaha SMT beültetőgép üzletága is. A gyártó portfóliójából egyaránt kínál nagy kapacitású, sebességű és flexibilitású gépeket, vevőink egyedi igényeihez igazítva. A berendezések mellé a Yamaha természetesen komplett gyártástámogató szoftvercsomagot is biztosít, mint például beültető gépeik mellé Total Solution azaz teljes gyártósori megoldásként kínál nagy precizitású stencilnyomtatókat, AOI és inline röntgen berendezéseket (AXI) egyaránt.

 

YSM sorozat

A YSM sorozat beültetői ötvözik a sebességet és a beültetés sokoldalúságát köszönhetően magas feeder és tálca elhelyezhetőségnek és többféle elérhető beültető fejnek. Tökéletes választás nagy kapacitás akár LED-s gyártási feladatokra. Moduláris egységeik sorával gyártási szabadság minden korábbi határt felül múlhat.

YS sorozat

Ez a sorozat ideális választás közepes kapacitású gyártóknak akiknek flexibilitás mellett fontos a minőség, megbízhatóság és az alacsony karbantartási igény. Továbbá akár 106 feeder helyével, akár 15 tálca lehetőséggel, alacsony átállási idejével tökéletesen illeszkedik a nagy diverzitású gyártás igényeihez.

Sigma sorozat

A japán Hitachi fejlesztésű nagy sebességű és sokoldalú beültetőgép családja ideális megoldás high-end, nagy sorozatú gyártáshoz. Sigma sorozat professzionális beültetőgépeinek ismérvei a nagy pontosságú ültetés, a rövid átállási idő és márkára jellemező nagy megbízhatóság. 

Yamaha szoftverek

A Yamaha szoftver csomagjával minden eddiginél egyszerűbbé válik a gyártás optimalizálás. Kiváló megoldás gyártástervezéshez (P-tool), gyártás támogatáshoz (S-tool) monitorozáshoz (M-tool), hiba és alkatészkövetéshez (T-tool).

Total line solution

A YAMAHA beültetető gépeit integrálva megoldást kínál komplett gyártósorokra is. A gyártó portfóliójának részei stencilnyomtatásra (YCP10), ragasztó adagolásra (YSD), automata optikai (Ysi-V AOI) vagy automata röntgenes vizsgálatra (Ysi-X AXI) alkalmas berendezések, amelyek természetesen a márkához hű magas technológiai színvonalat képviselik.