E-Lab bemutatóterem

Célunk, hogy az általunk ajánlott megoldásokat első kézből tudjuk bemutatni vevőinknek. Ezért budapesti demo laborunkban számos berendezésünk áll készen, hogy partnereink valós alkalmazásaikon próbálhassák ki őket. Valamint gépeinken vállalunk gyártástechnológiai és karbantartási oktatásokat egyaránt.

E-LAB berendezések:

SMT prototípus gyártósor

Az ELAB SMT minigyártósora alkalmas  kis szériás gyártási feladatok elvégzésére, illetve az SMT technológia bemutatására és gyártástechnológiai tanfolyamokra.

Yamaha YSM10 beültetőgép. Egy beültető fejes gépek közül a leggyorsabb modell, ideális választás kis és közepes kapacitású gyártók számára.  Gépről bővebben itt!

PBT-Works UniPrint PML manuális printer. Kompakt kézi printer magas nyomtatási pontossággal. Gépről bővebben itt!

Exmore VD500 gőzfázisú forrasztó Gépről bővebben itt!

ysm10demo

Pillarhouse Jade MKII szelektív forrasztó

Az angol gyártó méltán népszerű szelektív forrasztógépén bármilyen kihívást jelentő szelektív forrasztási feladat megvalósítható az egyszerű programozhatóságának és akár 1,5 mm széles kialakítású mikrófúvókájának köszönhetően!

Gépről bővebben itt!

A berendezéseken tartjuk a szakmában egyedülálló gyakorlatorientált haladó szelektív forrasztási tréningünket, a Selective Soldering Academy-t.

Tréningről bővebben itt!

jadedemo

GE Phoenix Micromex röntgenberendezés CT opcióval

Ez a mikrofókuszos röntgenberendezés kiváló vizsgálati lehetőséget nyújt bármely elektronikai ipari szerelvény, alumínium öntvény vagy egyéb alkatrész nagy felbontású 2D-s vagy CT opcióval akár 3D-s vizsgálatához. Az ELAS csapata áll minden hibakeresési és vizsgálati kihívás elé teljese gyártástechnológiai és röntgenvizsgálati szakértelmével és tapasztalatával.

Gépről bővebben itt!

microdemo

Volume Graphics 4.0 CT kép rekonstrukciós és elemző software

Saját Micromex  gépünkön vagy egyéb röntgen berendezésen készített felvételekből, adatokból történő modell alkotásra lehetőséget biztosítunk VG STudio software legújabb verziójával. Röntgenspecialista kollégáink segítségével vállunk a modellekből metrológiai vagy műszaki hibadiagnosztikai elemzést is!

Software-ről bővebben itt!

vgdemo

Musashi ImageMaster adagolórobot

Musashi okos adagolórobotunkon bármely adagolási feladatot tudunk modellezni legyen az lakkozás, ragasztás, tömítés, zsírzás, underfill vagy akár forraszpaszta adagolás. A gép kamerájának és okos programozói felületének köszönhetően bármely adagolási feladatot reprodukálható összetett szerszámozás nélkül képes elvégezni. Musashi robotjaink projekt munkákra bérbe vehetőek.

Gépről bővebben itt!

ImageMaster

LÁTOGASS EL HOZZÁNK!

Időpont egyeztetésért kattints ide!

Berendezésbérlés!

A demo berendezéseink mindegyik bérbe is vehető, hogy az általunk kínált technológiát vevőink saját telephelyükön is kipróbálhassák. Bérgépeink továbbá kiváló lehetőséget nyújtanak átmeneti gyártási vagy vizsgálati kapacitás hiányok gyors enyhítésére is.

rent