Szelektívforrasztás – Pillarhouse

Szelektívforrasztás

Szelektív forrasztás ma már megkerülhetetlen technológia az elektronikai iparban, így a folyamat alapvetően határozza meg végtermék minőségét. Immáron több mint 15 éve foglalkozunk az angol Pillarhouse szelektív forrasztó gyártó berendezéseivel. A gyártó kínálatában megtalálhatóak offline és inline berendezések és opcióik széles választék függően a forrasztási feladat sajátosságainak.

PillarhouseInternational-Partner

Jade

Rendkívül flexibilis forrasztó berendezése high-mix gyártási feladatokra. Egy vagy két kádas konfigurációban is elérhető. Legnehezebb forrasztási pont sem akadály a Jade számára. 

Handex

A Jade alapjaira épített flexibilis forrasztóberendezés beépített forgóasztallal, amivel a termékcsere akár 2 másodperc alá csökkenthető.

Synchrodex

Fluxer, előfűtő és forrasztó  Synchrodex modulokból bármilyen gyártósor konfigurálható a legváltozatosabb forrasztási feladatokra magas kapacitás mellett.

Fusion

A Pillarhouse új fejlesztésű inline berendezése akár 4 különböző állomással konfigurálva kompakt megoldás nagy kapacitású de mégis flexibilis termelési feladatokhoz.

Pilot - az asztali

Ez az asztali berendezés alacsony beruházás mellett biztosítja a Pillarhouse-tól megismert forrasztási minőséget kompakt kivitelbe